Rpg Town
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rpg Town

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Prin casa lu' bau-bau

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Yoruichi
Admin
Admin
Yoruichi

Prin casa lu' bau-bau Empty
MesajSubiect: Prin casa lu' bau-bau   Prin casa lu' bau-bau EmptyMier Aug 12, 2009 2:02 pm

Aveam de alergat 10 km. in mai putin de 1 ora.Saream pe acoperisurile caselor,gandind ca as avoi ajunge mai repede inapoi...insa se lasa-se seara iar norii se faceau de furtuna.Am zarit in departare o casa care parea veche si parasita m'am dus sa bat la usa ca sa ma adapostesc xD.M'am apropiat cat de cat era cu mai multe etaje.Am vazut un fel de lumina pala pe la penultimul rand de geamuri.Linistindu'ma m'am indreptat spre casa cu pasi iuti:
-Aloo e careva p'aici?!,am zis batand la usa.
-Da ce nu raspunde nimeni? >.>",apoi mi'am aruncat din nou privirea catre acel geam si nu mai era nicio lumina.
-Gata,eu intru in casa ma dore-n cot sa ma dea in judecata : )),am intrat pe usa acesta scartaind,apoi am trantit-o tare cazand var pe jos:
-Eee...c'est la vie xD
Sus In jos
https://rpg-town.forumgratuit.ro
Blair Waldorf
Admin
Admin
Blair Waldorf

MesajSubiect: Prin casa lu' bau-bau   Prin casa lu' bau-bau EmptyMier Aug 12, 2009 9:42 pm

Eram pe acolo si vaziu casa eu curioasa hai sa intru hai sa in tru si am intrat : ) )
Sus In jos
Yoruichi
Admin
Admin
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Prin casa lu' bau-bau   Prin casa lu' bau-bau EmptyJoi Aug 13, 2009 1:09 pm

Am auzit cum usa se deschi-se si m'am chiorat in spate:
-Tanti!!Ce fac pe-aici? : ))
Sus In jos
https://rpg-town.forumgratuit.ro
Blair Waldorf
Admin
Admin
Blair Waldorf

MesajSubiect: Re: Prin casa lu' bau-bau   Prin casa lu' bau-bau EmptyVin Aug 14, 2009 2:28 pm

-Ce tanti visezi tu duso : ) ) ,spun eu recunoscund vocea lui varamia
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Prin casa lu' bau-bau   Prin casa lu' bau-bau Empty

Sus In jos

Prin casa lu' bau-bau
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Prin Sufragerie